Laden...

Free Runnen

Free Runnen

Algemeen

“De stad is je speeltuin”. Een bankje alleen om op te zitten? NOW WAY! Als Freerunner ervaar je het ultieme gevoel van vrijheid, lichaamscontrole en kracht. Je zoekt continue naar nieuwe moves, ook op plekken waar je al duizend keer bent geweest.

Freerunning is een enorm populaire en snel groeiende sport binnen Turnoss en Nederland. Bij freerunning beweeg je je door middel van gymnastische technieken, zoals bijvoorbeeld flips en vaults, over obstakels. Bij Freerunning draait het om de 5-F’s: Fun, Freedom, Fitness, Friendship en Fulfilment.

De indoortrainingen die wij aanbieden zijn heel erg geschikt om nieuwe of moeilijke elementen binnen een gecontroleerde en uitdagende omgeving aan te leren voordat je deze op straat kan gaan proberen. De nadruk ligt tijdens de trainingen op het ontwikkelen van jezelf op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Tijdens de trainingen word je begeleid door gediplomeerde trainers en ga je stap voor stap kennismaken met alle vormen van freerunning.

Freerunnen is voor iedereen! Lessen worden voor verschillende leeftijden en niveaus aangeboden. Bij Turnoss al vanaf 10 jaar oud. Voor jongens, maar zeker ook voor meiden die van een uitdaging houden of gewoon lekker willen bewegen zonder teveel regels.

Wij trainen op:
Recreanten vanaf 10 tot 14 jaar: Maandagavond van 18:00 tot 19:00
Voorselectie 10 tot 14 jaar: Woensdagavond van 20:00 tot 21:30
Selectie vanaf 14 jaar: Maandagavond van 20:30 tot 21:30 en Woensdagavond van 21:00 tot 22:00