Laden...

Enquete Wereld Gymnaestrada 2023

Wereld Gymnaestrada 2023

Van 30 juli t/m 5 augustus 2023 komt de Wereld Gymnaestrada naar Amsterdam. Dit gigantische gymsportevenement, met meer deelnemers dan de Olympische spelen, draait alleen maar om plezier hebben met elkaar en mooie demo’s laten zien. Hier willen wij met Turnoss graag aan meedoen!

Voor de mensen die al eens mee zijn geweest op 13+ kamp, dit kan je zien als een 13+ kamp/A Touch Of Gold XXL! Een hele week lang met een gezellige groep op stap, alleen maar met onze mooie sport bezig zijn en er gewoon een groot feest van maken. Meer informatie? Kijk dan op deze site en bekijk vooral ook deze video om de sfeer te proeven!

2023 lijkt nog ver weg maar toch moeten er nu al voorbereidingen worden getroffen, en stap 1 is kijken hoeveel animo ervoor is. Je hoeft echt geen toptalent te zijn, iedereen mag meedoen op zijn/haar eigen niveau! Vul hieronder de interessepeiling in zodat we weten of we genoeg mensen bij elkaar kunnen krijgen. Dit is geen officiële aanmelding, je zit nog nergens aan vast. Zodra we definitief mee willen doen ben je wel de eerste die meer informatie ontvangt!